Zakelijk Online
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een marketingbureau vinden in Amsterdam

Een marketingbureau vinden in Amsterdam

Wij krijgen vaak de vraag wat de kosten voor Marketing uitbesteden Amsterdam en omgeving zijn. Dit is niet een vraag die je zo 1,2,3 kunt beantwoorden. Dit is namelijk afhankelijk van meerdere factoren. Veel marketingbureau’s rekenen onnodige kosten voor dure zoekwoorden. Wij kiezen er zelf voor om meer in te gaan zetten op zoekwoorden die bij de doelgroep passen of long tail zoekwoorden. Hier heb je een minder groot bereik mee, maar vaak haal je er wel meer omzet uit. Op deze manier kun je stapsgewijs het bedrijf steeds verder uitbouwen met als uiteindelijk doel om een van de grotere spelers te worden. Natuurlijk zijn er nog veel meer factoren, maar dit kan de marketeer tijdens een persoonlijk gesprek uitleggen.

Google ADS marketeer inhuren

Een Google ADS marketeer doet niets meer of minder als adverteren in de grootste zoekmachine van de wereld. Het adverteren lijkt niet zo moeilijk, maar schijn bedriegt. Jaarlijks gaan er vele bedrijven failliet door het niet juist besteden van een marketing budget. Voor een leek is het namelijk een grote uitdaging om de juiste zoekwoorden te vinden. Daarnaast zie je ook niet hoeveel concurrentie er is. Dit is dan ook de reden dat er steeds vaker een marketingbureau voor wordt gekozen.

Zij kunnen dit soort dingen en nog tientallen factoren meer zien met de marketingtools die zij gebruiken voor hun bedrijf. Op deze manier wordt het budget vaak 10x of meer beter gebruikt. Daarnaast doen zij er ook alles aan om conversies te optimaliseren. Dus zij kijken verder als alleen de bezoekers, want zij willen hier natuurlijk een betalende klant van maken. Dat is niet alleen een winst voor jouw bedrijf, maar ook voor het marketingbureau, want zij hebben er weer een succesverhaal bij.

Wat is google remarketing?

Ook kiezen veel bedrijven voor Google remarketing inzetten. Dit is een methode om klanten die in het verleden wel eens iets besteld hebben terug te winnen. Veel bedrijven laten duizenden euro’s per jaar schieten door niet actief op de klanten in te spelen. Remarketing is meestal vele malen goedkoper, maar daarnaast ook nog eens effectiever. Op basis van de gegevens die je uit het verleden van deze klant hebt ontvangen ga je adverteren. Als er een website is die Google Adsense gebruikt dan komt jouw website hier tussen te staan. Zo wordt deze persoon getriggerd om opnieuw een bezoek aan je website te brengen. Het meest effectieve effect merken wij webshops die regelmatig nieuwe producten hebben. Echter kun je het ook gebruiken voor klanten die door de jaren heen langs zijn geweest. In die tijd heb je vaak ook weer heel wat nieuwe producten of diensten toegevoegd aan de website of webshop.