Zakelijk Online
Image default
Telecommunicatie

iPhone 8 en iPhone X perfect voor zakelijk gebruik

Je betaalt er stukken minder voor dan een nieuwe iPhone en alle functies die je voor zakelijk gebruik mag verwachten zitten er minstens op. De iPhones zijn in hetzelfde jaar uitgebracht, maar hebben een aantal verschillen die je wellicht wilt weten. In dit artikel vertellen we je waarom deze iPhones uit 2017 juist nu een slimme zakelijke investering zijn.

Je bespaart tot wel 60%

Wie wil er (zeker in deze tijden) geen kosten besparen? Je kunt wel een toestel voor meer dan 1000 euro aanschaffen, maar wat gaat dit je meer brengen? Een extra cameralens? Een nóg snellere processor? De vraag is dan ook: waarvoor wil je deze toestellen gebruiken. Bellen, appen, surfen, Face-timen? Daar zijn beiden iPhones nog steeds meer dan goed voor. Je kunt zowel de iPhone 8 als iPhone X draadloos opladen. Wat al aangeeft dat ze qua technieken hun tijd ver vooruit waren. De iPhones zijn vandaag de dag niet meer nieuw verkrijgbaar, maar wel als iPhone refurbished te vinden bij webshops zoals Forza Refurbished. Hier bespaar je fors ten opzichte van de nieuwprijs, geniet je van twee jaar garantie en heb je keuze uit een breed gamma devices.

Baanbrekende iPhone X

Toen de iPhone X in het jubileumjaar van Apple werd gepresenteerd, ging er een schokgolf door smartphoneland. Dit was niet zomaar een iPhone. Dit vlaggenschiptoestel van iPhone brak met alles wat we daarvoor gewend waren. Van een volledig voorkant-vullend OLED-beeldscherm, Face ID-ontgrendeling in plaats van Touch ID tot een dubbele 12 megapixel camera én immens snelle processor. Daarbij was dit toestel, dankzij het chique glazen design, als één van de eerst draadloos op te laden. Kortom, innovaties al om. Technieken die we in vrijwel alle iPhones tot nu toe terug hebben gezien. Wat heeft de iPhone X refurbished vraag jij je nu vast af? Het voornaamste wat we nu terugzien bij iPhones zoals de iPhone 12 is 5G. De connectiviteit zal op den duur 4G gaan vervangen, maar neemt vooralsnog allesbehalve een vogelvlucht. Veel netwerken, overheden noch providers zijn er al goed op voorbereid. Dus voordat tussen deze stakeholders alles is beklonken zullen we al ver in 2024 zitten. Concluderend: de iPhone X is nog steeds, juist voor zakelijk gebruik, zeer de moeite waard. Dit zit mede in de scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Refurbished leveranciers zoals Forza-refurbished.be (welke beschikt over het Keurmerk Refurbished) bieden het toestel nog steeds aan. Dus als jij ook kwaliteit wilt zonder de hoofdprijs wilt, kunnen we je de refurbished iPhone X ten zeerste aanraden. 

Handzame iPhone 8  

Als je liever een iPhone hebt met een fysieke thuisknop onder het scherm? Als een enkele 12 megapixel camera voor jou voldoende is? En als je liever over een compact 4.7 inch formaat beschikt dan de 5.8 inch van de iPhone X? Dan raden we je aan om de iPhone 8 refurbished aan te schaffen. Dit toestel heb je voor een nog scherpere prijs dan de refurbished iPhone X in huis, waardoor je dus nog meer zult besparen. Zeker als je van plan bent om meerdere collega’s te voorzien van een iPhone kan dit een interessante besparing zijn.    

iOS-ondersteuning

Het voordeel van Apple is naast de fraaie technieken, dat ze veel langer ondersteuning biedt dan je bijvoorbeeld bij Android toestellen geniet. Waar Android na 2/3 jaar stopt met updates gaat Apple 5/6 door. In het geval van de iPhone 8 en iPhone X betekent het dus het volgende:    In september 2023 krijgen de iPhones vermoedelijk de laatste update. Tot en met september 2024 ben je dus voorzien.