Zakelijk Online
Image default
Telecommunicatie

5 tips voor minder zakelijke telefoonkosten

Mailen, appen, skypen of bellen: als ondernemers doen we bijna alles op onze smartphone. Daar hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan. In deze tijden gaan veel ondernemers op zoek naar manieren om de kosten te drukken. Daarom hierbij een aantal tips om te besparen op je telefoonkosten:Zakelijk abonnement

Veel mobiele providers bieden abonnementen aan die voordelen opleveren voor zakelijke gebruikers. En dat is natuurlijk mooi meegenomen! De voordelen kunnen per provider en type abonnement verschillen. Neem daarom contact op met je provider voor meer info. 

Refurbished

Wie een nieuwe iPhone wil kopen zonder de hoofdprijs te betalen, kan ook kiezen voor een iPhone refurbished. Refurbished betekent gereviseerd. De term wordt gebruikt voor een product dat grondig is gecontroleerd en zo nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Forza Refurbished is de nummer 1 Apple leverancier in de BENELUX. Refurbished iPhones van Forza zijn bij aanschaf altijd 100% technisch in orde. De besparing loopt zo al snel op tot 60% of meer.

Het is dus goed voor de portemonnee én het milieu. En dat is wel zo fijn! Want wie wil er nou niet geld besparen én meewerken aan een beter milieu. Refurbished van een partij als Forza biedt kwaliteit voor een scherpe prijs, zekerheid door de twee jaar garantie en je draagt zo dus óók nog aan een beter milieu.

Neem bijvoorbeeld de populaire iPhone 8 refurbished. Dit toestel is handzaam, beschikt over functies als draadloos opladen en heeft een degelijk camerasysteem voor al je foto’s en video’s. Voor een paar honderd euro heb je een goede iPhone, voor bovengemiddeld zware taken. Wil je liever een iPhone met iets meer opties? Zoals een OLED-beeldscherm en dubbele camera? Dan kun je ook de refurbished iPhone X voor een zeer budgetvriendelijk bedrag verkrijgen.

Refurbished iPhones van Forza zijn altijd 100% technisch in orde. Qua cosmetische staat heb jij de keuze. Zo hanteert Forza drie productcondities: zo goed als nieuw, licht gebruikt en zichtbaar gebruikt. Zo als het klinkt ziet de eerste er vrijwel uit als een iPhone nieuw uit de doos, waar licht gebruikt mogelijk lichte gebruikerssporen kan bevatten zal dat bij zichtbaar gebruikt duidelijker aan de oppervlakte liggen. Afhankelijk van de gradatie betaal je minder. Hierdoor is er een iPhone voor eenieders budget.

Sinds een aantal jaar is er het Keurmerk Refurbished. Dankzij dit kwaliteitslabel weet je bij welke refurbished-aanbieders je een betrouwbare aankoop kunt doen.

Bellen via Wifi

Belminuten besparen of op? Via apps als Skype, WhatsApp of FaceTime kan ook gratis worden gebeld. Zorg ervoor dat de telefoon op dat moment met een WiFi-netwerk is verbonden, anders kost het alsnog veel mobiele data.

Vergelijk providers

Als een abonnement afloopt, is het altijd weer de vraag: verlengen of overstappen? Informeer of de huidige provider een scherpe aanbieding heeft en vergelijk deze met de abonnementen en prijzen van andere providers. Dit kan eenvoudig via internet. Soms kan het lonen om over te stappen.

Besparen telefoonkosten

Door de juiste keuzes te maken wordt het eenvoudig om niet te veel geld op te doen. Met tips als het bellen via Wifi, of het aanvragen van (eventuele) zakelijke voordelen, kun je al direct van start. Daarnaast is refurbished Apple dé besparingstip bij uitstek voor wanneer je weer een nieuwe iPhone of iPad nodig hebt. Ten opzichte van zo’n nieuwe iPhone (voor een schamele €1000 +) lopen besparingen tot gemiddeld 60% op. Dat tikt lekker door. Zo ga je op de korte én lange termijn van besparingsvoordelen genieten. Succes!