Zakelijk Online
Image default
Detailhandel

LUXE BADKAMERMEUBELS: DE BAROK SPIEGEL GOUD

LUXE BADKAMERMEUBELS: DE BAROK SPIEGEL GOUD

Luxe meubels zijn synoniem met klasse en verfijning, vooral als het gaat om een badkamermeubel modern. Luxe badkamermeubel spiegels zijn er in vele stijlen, en een van de populairste is de barok spiegel goud. Weet je wat het is? Wil je weten wat het is om te zien of het de stijl voor jou is? Hier is wat je erover moet weten en ons advies om je te helpen de beste spiegel voor badkamer uit deze unieke artistieke en culturele stroming te kiezen.

WAT IS DE BAROK SPIEGEL GOUD IN INTERIEURDESIGN?
De term barok definieert een specifieke periode in de Europese kunstgeschiedenis, gekenmerkt en gedomineerd door extravagantie en fantasie. Ook bij  badkamermeubel modern wil de barokstijl een gevoel van verwondering opwekken. Deze stijl wordt gekenmerkt door monumentaliteit, decoratieve uitbundigheid, het gebruik van zuilen en diverse decoratieve motieven (bloemen, fruit, putti, allegorieën, enz.). Ook typerend voor luxe badkamermeubels in deze stijl is het gebruik van verschillende kleurmaterialen. De meest gebruikte zijn ivoor, glas en diverse houtsoorten.

Barok spiegel goud kunnen gebogen zijn, met delen bedekt met goud, en gecombineerd met grote gebeeldhouwde en vergulde spiegels. Kortom, door te kiezen voor de barokstijl geeft u uw badkamer een vleugje elegantie, klasse en excentriciteit die geen enkele andere stijl kan oproepen.

HOE KIEST U VOOR BADKAMERMEUBEL MODERN?
Als je hebt besloten badkamermeubel modern te kopen en de barok spiegel goud je aanspreekt, raden wij je aan eerst te letten op de kwaliteit van de materialen. We raden je ook aan om zorgvuldig na te denken over de decoraties, details en afwerkingen: alles moet perfect zijn. Streven naar vakmanschap en de schoonheid van Made in Italy is ook een van onze aanbevelingen. Als de materialen niet van hoge kwaliteit zijn, als de afwerkingen niet uitstekend zijn en als de decoraties niet door bekwame ambachtslieden zijn gemaakt, kan je beter goed nadenken. Als dit het geval is, kunnen de meubels niet altijd hun schoonheid op lange termijn garanderen.

PRODUCTIE OP MAAT
De beste oplossing is bijna altijd om de productie van meubels op maat aan te vragen. Zo kan jij je badkamermeubel modern laten maken en kan je zelf de materialen en afwerkingen kiezen. Zo creëer je een badkamer die in alle opzichten uniek is.

BADKAMERMEUBEL MODERN
Ben je gefascineerd door het idee van de barokstijl en wil je een badkamermeubel modern in huis halen, wacht niet langer. Je zal meubels vinden die de absolute protagonist van je badkamer zullen worden. Deze meubels zijn rijk aan details, waar gouden glitters en inlegwerk in overvloed aanwezig zijn. Ze zijn perfect voor wie luxe ziet als een manier van leven, ook als het gaat om het kiezen van barok spiegel goud. 

barok spiegel goud